»
Blog

Articole si Noutati


Iti doresti o rochie de mireasa care sa iti mascheze micile imperfectiuni?

Alegerea rochiei de mireasa este una dintre cele mai importante decizii pe care o mireasa o ia. Pentru o femeie, rochia de mireasa este extrem de importanta deoarece, de cele mai multe ori, aceasta viseaza la ziua nuntii sale inca din adolescenta. Citeste mai mult ...


Sfaturi Utile si Ce sa Eviti cand Cauti Rochia de Mireasa Perfecta


Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge – sau in acest caz, mireasa care se trezeste de dimineata gaseste o echipa energetica la salon. Astfel vei fi primi toata atentia angajatilor si nu o sa ii gasesti obositi dupa ce s-au ocupat deja de multe mirese. In plus, daca esti prima la salon, nu va fi aglomeratie si vei putea sa parcurgi linistita rochiile care iti plac.
Citeste mai mult...
 

Cum sa Alegi Rochia Potrivita Siluetei Tale


Alegerea rochiei pare unul dintre cele mai grele sarcini de-a lungul organizarii unei nunti. Putem avea o idee despre ce ne dorim si cand ajungem la salon realizam ca modelul nu arata pe noi cum ne imaginam. Ti-am compus un mic ghid care sa te ajute la potrivirea rochiei cu silueta ta.
Citeste mai mult...

16 Lucruri pe care Nu le Stiai despre Rochiile de Mireasa


Exista multe superstitii si obiceiuri in jurul pregatirilor pentru Ziua Cea Mare. Daca sunteti in toiul organizarii unei nunti, poate va gasiti cateva minute de pauza in care sa cititi urmatoarele statistici interesante despre rochiile de mireasa.
Citeste mai mult...