»
Blog » Ce rochii de mireasa se poarta in 2018?

Ce rochii de mireasa se poarta in 2018?


Multe dintre tendintele anului sunt mai provocatoare si seducatoare deoarece au elemente noi, neasteptate, care cu siguranta vor impresiona. Acestea pot fi surse de insipiratie pentru tine atunci cand iti alegi rochia.

Tendintele anului 2018 sunt multe iar noi ne-am gandit sa le prezentam pe cele mai importante. Principalele tendintele pentru 2018 sunt:

Rochiile cu manaci lasate pe umeri  
Acestea pot fi de mai multe tipuri printre care le enumeram pe cele lejere si pe cele mulate. Cele lejere pe mana ofera un aer romantic si sunt perfecte pentru nuntile de vara care au loc in aer liber clasic. Cele mulate pe mana au un aer mai modern si seducator, fiind ideale pentru miresele care au o nunta foarte eleganta. Influenta clasica este elementul central care se poate observa in multe dintre colectile faimoase.

Rochiile cu voaluri stratificate
Ii acorda rochiei un volum deosebit in partea de jos sunt mai multe staturi diferite de voaluri. Aceste rochii sunt mai incarcate si se potrivesc persoanelor care doresc o rochie plina de detalii superbe.

Rochiile cu flori
Acestea au aplicati florale 3D de diverse tipuri pentru a creea o rochie spectaculoasa ideala pentru cele mai frumoase nunti. Acestea au un aer romantic care predomina si sunt adevarate opere de arta deoarece florile sunt aplicate manual. Acestea sunt aplicate de multe ori pe un voal treansparent pentru a creea o iluzie optica deosebita.

Rochiile cu corset
Sunt o alegere buna pentru cele mai indraznete mirese deoarece iti pun corpul in valoare si iti ofera un aer seducator. Acestea pot avea multe detalii cu aplicatii de cristale, broderii sau dantela.

Deoarece tendintele rochiilor de mireasa sunt mereu in schimbare nu este nevoie sa optezi pentru ele intotdeauna deoarece s-ar putea ca unele sa nu ti se potriveasca. Alege intotdeauna croiul care iti pune corpul in valoare si materialele care crezi ca ti se potrivesc. Noi te asteptam la salonul nostru cu rochii de mireasa din Cluj cu cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa alegi rochia perfecta.