»
Blog » Ce trebuie sa stii despre materialele rochiilor de mireasa?

Ce trebuie sa stii despre materialele rochiilor de mireasa?

Inainte de momentul acela perfect in care iti cumperi rochia de mireasa e important sa ai cat mai multe informatii despre materialele din care sunt confectionate rochiile. Materialul este unul dintre cei mai puternici factori care va influenta modul in care se asaza rochia, textura acesteia si pretul. Fiecare material in parte creaza o stare diferita si un sentiment special.

In clipa in care ai inceput cautarile trebuie ai o idee sau un model de la care sa pornesti dar mai important este sa cunosti tipul de forma pe care il doresti si care te pune in valoare. Forma, croiul si silueta fiecarei rochii se datoreaza tipului de material care a fost folosit in crearea acesteia. Cele mai folosite materiale pentru croirea rochilor de mireasa sunt special alese pentru a defini o anumita silueta si pentru a crea o anumita forma.
 

Satinul
Este un material fin ce confera un aspect romantic si elegant fiecarei fiecarui articol vestimentar. Acesta este folosit in special la rochii deoarece cade foarte bine, materialul fiind neted si lucios. Ofera un sentiment de extravaganta si este purtat la evenimentele importante precum nunta. Daca este croit corect imbraca perfect orice silueta. Este folosit in special la rochiile de mireasa mulate si la cele tip sirena.

Matasea
Materialul care se foloseste cel mai des la rochiile de mireasa deoarece creeaza acea cadere vaporoasa si plina. Este un material recomandat pentru nuntile de primavara si vara deoarece este subtire. O rochie din matase trasnsmite multa delicatete, feminitate si puritate, caracteristici care fac matasea materialul perfect pentru un eveniment atat de special ca si nunta. 

Dantela
Este o tesatura cu goluri care se foloseste in mod special la impodobirea rochiilor. Dantela are un ton romantic, clasic si este foarte populara in randul rochiilor de mireasa. Echilibrul perfect are loc cand dantela este adaugata cu stil, fara a incarca rochia.

Gaseste rochia perfecta pentru tine si materialul care ti se potriveste cel mai bine. Noi te asteptam cu drag la salon rochii de mireasa Cluj cu sfaturi si sugestii personalizate in functie de nevoile si dorintele tale.