»
Cabotine by Gema Nicolás

Colectia Cabotine 2021 by Gema Nicolás

Cabotine este etalonul colectiilor noastre prezente in salon rochii mireasa Cluj si poate fi definit prin mireasa care se doreste a fi sofisticata si atunci cand imbraca rochiile din acest brand sa simta ca devine ambasadoarea elegantei, stilului si clasei. Calmul unei zile poate fi creat de Cabotine. Un design Cabotine apare intotdeauna in centrul tuturor privirilor prin rafinamentul pe care il radiaza in jur.

Recunoscuta designer Gema Nicolas este persoana care aduce acestui brand Cabotine premii recunoscute pentru creatiile sale peste tot in lume. Materialele au fost strict selectionate si vei putea intalni gazaar de matase,dantela Chantilly, broderii, organza, georgette pana la acea dantela guipur care definesc noua colectie  prin rochii care se prezinta singure ca niste capodopere ale artei vestimentare unice si inimitabile.

Daca in 2020, pentru Gema Nicolas, marea, palpaiala delicata a lumanarilor si linistea noptii au fost principalele surse de inspiratie pentru creatiile sale, anul 2021 vine in cautarea de noi elemente si se intoarce subtil la originea si simplitatea femeii Cabotine, adica un suflet fericit care se regaseste in frumusetea naturala a unei femei care iubeste.
Lumina, claritatea si culoarea Marii Mediterane, apa calda a acesteia imbinata cu bucuria lumii formeaza colectia rochii de mireasa Cabotine Cluj.
Silueta feminina se realizeaza prin modele originale, iar decolturile stilizate ne invaluie spre apele idilice ale Marii Mediterane.

Imbraca Cabotine.