»
Despre noi

Despre Noa Princess 

A fost odata.... asa as putea spune ca incepe povestea noastra asemanatoare cu cea a unui basm de unde si numele de
Noa Princess.
 
Aceasta lume a basmului incepe cu povestea unor renumiti designeri pasionati de forme si proportii, indragostiti de tot ce reprezinta eleganta, stilul, clasa, sarmul unei rochii de mireasa care empatizeaza si cred ca iti poate schimba acea zi unica intr-una foarte speciala.
 
Am avea nevoie de o bagheta, putina magie si multa stralucire pentru a-ti oferi acea rochie care atunci cand o vei imbraca  sa simti ca tu esti acea unica printesa a basmului.
 
Am dorit, am visat si am reusit sa facem asta pentru tine si acum ne dorim sa fie si cu tine.
 
O celebrare a iubirii, de la pasiunea puternica si idila la dragostea adevarata culminata cu acea zi atat de speciala te pot face sa vrei sa ajungi la salon rochii de mireasa Cluj Noa Princess, special creat pentru tine.
 
Va asteptam cu drag sa intrati in lumea basmului ......

Echipa.Calitate.Servicii - Rochie de Mireasa Cluj

Munca in echipa pretinde lupta pentru obiective bine stabilite cu multa personalitate: ce este folositor si bine pentru toti va fi bine pentru fiecare, nu exista bariere in forma noastra de a actiona de aceea fiecare are o responsabilitate in finalizarea produsului oferit clientei.
 
Am creat in grup fiecare etapa din proiectul nostru si am reusit ca dorinta ta pentru acea zi mult asteptata sa devina si dorinta noastra.
 
Ca dovada am reusit sa conturam 4 basme pentru tine, doar trebuie sa-l alegi pe cel in care te regasesti.
 
Detaliile simple si materialele sofisticat alese pun in evidenta un cadru stilat si rafinat .
O combinatie atipica intre elementele simple ce par familiare si nobletea stilului care se impune prin grandoarea proportiilor iti pun imaginatia la incercare in alegerea rochiei de mireasa mult dorite.

 
Rochie mireasa Cluj   Salon Noa Princess