»
Pareri cliente

Pareri Cliente Noa Princess - Salon Rochii Mireasa Cluj Napoca

As dori sa va spun un mare MULTUMESC pentru tot.Sa aveti o zi cum toti ne dorim.
Ioana
Rochii superbe,Felicitari Gema Nicolas,pentru rochita speciala creata care m-a cucerit de la prima incercare,dar mai ales pentru cea mai speciala zi din viata mea,care datorita acestei creatii m-a facut sa ma simt ca fac parte dintr-un adevarat basm.Mult succes salonului si multumesc pentru sprijinul acordat.
comment tag hana | 08.07.2015 18:34:44

Va multumesc pt.ajutorul oferit a-ti reusit sa imi transformati ziua muntii mele in cea mai fericita zi din viata mea.Rochia recomandata speciala ,amabilitatea dvs.si magia din salon pe care o descoperi de cum pasesti inauntru au creat din nunta mea un moment pe care nu il voi uita niciodata.Felicitari creatoarei rochiei.Este foarte talentata rochiile ei sunt cu adevarat speciale.Va doresc momente unice in continuare!
comment tag adana | 12.10.2015 20:03:25

M-am simtit atat de bine in salonul d-voastra incat nu as fi putut face o alegere a rochiei de mireasa din alt loc.. Va multumesc.
comment tag Iulia | 03.12.2015 16:56:56

Eram atat de dezamagita de tot ce am vazut pana am ajuns la d-voastra.Nu credeam ca imi voi gasi nu una ci doua rochii pe care le doream la fel de mult dar intr-un final cu ajutorul oferit am ales-o pe cea care va fi a mea in ziua nuntii.Va multumesc enorm.. Am sa va recomand din tot sufletul....
comment tag Andreea | 04.01.2016 9:32:47


Nume:  
Comentariul tau: