»
Blog » Sfaturi Utile Pentru Alegerea Rochiei de MireasaSfaturi Utile Pentru Alegerea Rochiei de MireasaNU programa incercarea rochiei spre sfarsitul zilei.

Cine se trezeste de dimineata, departe ajunge – sau in acest caz, mireasa care se trezeste de dimineata gaseste o echipa energetica la salon. Astfel vei fi primi toata atentia angajatilor si nu o sa ii gasesti obositi dupa ce s-au ocupat deja de multe mirese. In plus, daca esti prima la salon, nu va fi aglomeratie si vei putea sa parcurgi linistita rochiile care iti plac.  

Incearca sa gasesti rochia potrivita siluetei tale.

Detaliile sunt importante – un sir lung de butonase si cateva volane pozitionate corect pot insemna diferenta dintre o rochie buna si o rochie minunata. Dar inainte sa perfectionam detaliile, trebuie sa fii constienta de modelele de rochie care te avantajeaza cel mai bine. In loc sa fii prinsa cu trendurile de moment, incearca sa iti definesti propriul stil care te evidentieaza.  

NU uita de corsetul rochiei.

O rochie de mireasa lunga poate fi minunata per ansamblu, insa trebuie sa fii atenta la detaliile de pe corsetul rochiei. Acesta este partea care va fi cel mai repede observat de oameni si acesta va aparea in majoritatea pozelor. In cele mai multe poze vei aparea de la brau in sus, astfel detaliile de pe corset sunt cele mai importante.

NU aduce audienta prea mare la incercarea rochiei.

Emisiunile TV te fac sa crezi ca este nevoie sa iti aduci fiecare prietena, vecina si cunostinta ca sa te ajute la alegerea rochiei perfecte. Insa multitudinea de pareri vor adauga un plus de stress si vor ingreuna decizia. In plus poate te vei lasa pe mana lor si vei ajunge la o alegere pe care sa o regreti ulterior. Prea multe opinii, idei si coordonare – poate vei avea succes daca te duci de una singura sau cu cea mai buna prietena.  

Pune multe intrebari in timp ce incerci rochiile.

Ar trebui sa interoghezi proprietarul salonului de rochii, angajatii – dar si pe tine insuti. Ar trebui sa te intrebi daca pe langa faptul ca este minunata, cum se va comporta rochia in activitatile din ziua cea mare. Asigura-te ca stii raspunsul la intrebarile: Ma simt frumoasa, increzatoare si confortabila? Pot sa dansez in ea? Pot sa stau jos? Ma simt bine in aceasta rochie? Chiar daca gasesti o rochie frumoasa dar nu este confortabila, nu este rochia potrivita pentru tine Care este rochia ta preferata din colectiile noastre din 2015: Cabotine Bridal, Kyanite, Turmalina si Safir