»
Blog » Tendintele anului 2017 pentru rochiile de mireasa

Tendintele anului 2017 pentru rochiile de mireasa

In anul 2017 tendintele in materie de rochii de mireasa sunt deosebite, deoarece anul acesta se poarta rochii de mireasa de tip rochie de bal sau rochii de mireasa cu design minimalist, foarte usoare, confortabile si extrem de elegante.

In tendinte anul acesta ramane decolteul de tip keyhole, care a fost si in 2016 foarte exploatat de catre designeri. Acesta este foarte accesibil pentru miresele indraznete, care vor sa isi puna in evidenta zona bustului, dar si pentru miresele mai timide.

De asemenea, se opteaza foarte mult pentru rochiile de mireasa de tip printesa, iar pentru anul 2017 se propun rochii de acest tip care sunt o combinatie intre clasic si modern. Totodata, rochiile drepte sunt printre ofertele designerilor in 2017, cele mai multe dintre acestea fiind create din dantela sau cu insertii transparente. 

In 2017 decolteul in forma de inima este foarte exploatat, atat la rochiile cu bretele, cat si la cele cu corset. Acest decolteu poate fi ales de miresele cu bust generos si de miresele care doresc sa fie mai voluptoase in ziua nuntii. Tipul acesta de decolteu este perfect pentru rochiile de tip printesa si A line.
Tendinte rochii de mireasa 2017

Rochiile de mireasa cu umerii goi se mentin in tendinte si in anul 2017, ele avantajand domnisoarele cu bratele bine lucrate. Aceste rochii pun in evidenta frumusetea oricarei persoane si atrag toate privirile.

Este important sa amintim si de rochiile de mireasa cu trena care intotdeauna a fost indragita de catre mirese. Lungimea trenei trebuie sa fie in concordanta cu tipul de rochie de mireasa, dar si cu locul unde are loc cununia religioasa.

De asemenea, accesorizarea rochiilor de mireasa este extrem de importanta si in functie de cat de sofisticata este rochia, accesoriile trebuie sa completeze tinuta. In acest an se poarta foarte mult accesoriile confectionate din acelasi material ca al rochiei, iar in ceea ce priveste voalul, designerii propun voaluri simple, ample si cu margini cusute manual sau cu insertii de dantela.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul pentru a descoperi numeroase rochii de mireasa deosebite si pentru a o gasi pe cea perfecta pentru voi! Rochiile de mireasa din cadrul salonului nostru sunt disponibile atat pentru inchiriere rochii de mireasa Cluj, cat si pentru vanzare.